beställare

konsument

Hogeffekt

”Det är ett populärt häfte som når ut till många och kanske framförallt en bred kundkrets vilket bidrar till lite nya ansikten i butiken. Sköter vi våra kort rätt då så har vi chansen att knyta upp nya kunder och framtida ”stammisar”.”

Jens Gregor,
Stadium Sundsvall City
image

Vi guidar era konsumenter till köp

Vi genomför försäljningsdrivande event på strategiskt valda platser där vi med profilerade värdar och värdinnor guidar konsumenterna till köp. Den personliga kontakten med konsumenten bidrar till att ni når de konsumenter som är mottagliga för just era erbjudanden. Kuponghäftet når också konsumenter vid ett unikt tillfälle vilket gör att risken för att gå ut med för många rabatter minskar.

Exempel på olika ändamål:

  • Vid nyöppning.
  • Vid lansering av nytt produktsortiment.
  • Vid rea eller kampanjsatsning
  • För att nå specifika målgrupper på strategiskt valda platser (mässor, konserter, festivaler etc.)

Komplettera med DR

Ni kan även komplettera den personliga utdelningen med direktreklam. Perfekt när du vill nå ett specifikt område till exempel boende på Södermalm i Stockholm. Eller varför inte ett riktat utskick till medlemmar i er kundklubb? Oavsett målgrupp och distributionsform så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er.

Totalpriser där allt ingår,
från 19 000 kr

  • Layout av häftet. I priset ingår layout av häftet under förutsättning att vi får logotyper, eventuella bilder och textmanus av er.
  • Tryck. Alla våra kuponghäften trycks hos ett svanenmärkt tryckeri.
  • Udelning. Inkluderar utdelning på välbesökta platser och/eller personlig utdelning till företag som ligger inom ert upptagningsområde, till exempel industriområde, kontorshotell med mera.
  • Plats på kopguiden.nu. Hemsidan innehåller funktioner där man kan skriva ut, maila och sms:a kupongerna men också möjlighet att använda vår mobilsajt för smartphones. Ni får även en länk till era kuponger för att lägga upp på er egen hemsida.