beställare

konsument

OkadForsaljning

”Bra resultat, jättenöjd, mycket bra vid utdelningsdagarna, och speciellt första och sista veckan. Bra att vi också kunde hänvisa många till att gå in på Köpguidens hemsida och printa kupongen.”

Ade Blöcker,
Triumph Ringen
image

Digital marknadsföring

Våra tryckta medier är fortfarande vår starkaste och viktigaste medieform och den ger absolut högst utfall. Vi ser inte att pappersmediet tappar effekt utan snarare ökar, men samtidigt att den digitala marknadsföringen spelar en allt viktigare roll. För att möta marknadens behov och alltid ligga i framkant när det gäller nya spännande digitala lösningar utvecklar vi hela tiden våra digitala medier.

De digitala medier som ingår i alla våra paket är:

Kopguiden.nu
Här kan konsumenten skriva ut kupongen, SMS:a kupongen till sin mobil samt maila kupongen till vänner och bekanta. Sidan marknadsförs av våra milliontals utdelade kuponghäften varje år samt via mailutskick till de 1000-tals konsumenter som registrerat sig på vår maillista.

Kupongerna på er hemsida
Alla funktioner som finns på vår hemsida kan ni också få implementerade på er egen hemsida.

Mobilen
Via vår mobilanpassade hemsida och vår iPhoneapp Rabappen får konsumenten tillgång till kupongerbjudandena. Här har konsumenten möjlighet att sortera alla erbjudanden efter geografisk position och därefter få vägbeskrivning samt sortera erbjudanden inom den kategori som är intressant för tillfället. Perfekt för de på språng som vill ha information och inspiration från butiker i sin närhet!

Facebook
På vår Facebooksida, facebook.com/gratiskuponger, får konsumenten löpande information om aktuella aktiviteter. Här har vi även en Facebook-app där kunderna kan skriva ut alla kuponger, MMS:a dem till mobilen samt maila dem vidare till vänner och bekanta.

Skräddarsydda lösningar

Vi hjälper också gärna till att ta fram skräddarsydda digitala lösningar som passar just ert behov. Vi har breda kunskaper inom utveckling av hemsidor, mobilappar och andra digitala medier.