beställare

konsument

MatbaraResultat

“Vårt samarbete med Köpguiden är mycket lyckosamt. Professionellt och jättehärligt att ha en partner som tar hand om allt, från A till Ö. Vi har kunnat lita på att allt blivit skött på ett proffsigt sätt. Jättebra!”

Anette Persson,
Marknadschef Sickla Köpkvarter
image

Få tusentals handlande konsumenter till ert centrum

Våra event guidar varje månad tiotusentals konsumenter till köp och vi har flera gånger bidragit till försäljningsrekord i butikerna. Varje kampanj följs noggrant upp och sammanställs i en utvärderingsrapport där ni tydligt ser resultatet och vad varje butik tyckt om eventet.

Ett bevis på hur bra våra event fungerar är de drygt 120 köpcentrum som anlitat oss!

Totallösning – allt ingår:

Att köpa en kampanj av oss skall vara lika enkelt som att köpa en tidningsannons. Vi har färdiga paketlösningar där allt ingår, från första kontakten med butikerna till uppföljning av resultatet. Vi kan också skräddarsy event om ni önskar något som sticker ut lite extra.

Allt detta ingår:
• All kontakt med butikerna
• Design av kupongerna
• Godkännande av korrektur med alla butiker
• Tryck
• Distribution via DR och/eller personlig utdelning
• Digital marknadsföring (se separat info)
• Uppföljning med respektive butik

Når fram i mediabruset
Tack vare den personliga kontakten når vi fram i dagens mediabrus. De som väljer att ta emot häftet läser det och använder kupongerna.

Höga försäljningsresultat i butikerna
Våra event ger normalt tusentals inlösta kuponger. Varje inlöst kupong innebär en garanterad försäljning.

Rabatterna når konsumenterna vid ett unikt tillfälle
Våra häften delas ut i begränsade upplagor vilket gör att endast mottagaren nås av rabatterna. Detta minimerar risken att man går ut med för många rabatter.

Se intervjuer med Sickla Köpkvarter och Mirum Galleria på Köpguiden TV »

Distributionskanaler

Personlig utdelning: Med värdar och värdinnor finns vi på strategiska platser och hälsar konsumenten välkommen till ert centrum tillsammans med ett personligt utdelat kuponghäfte.

Personlig utdelning företag: Vi besöker företag och ger dem ett häfte per anställd.

DR distribution: Ni kan välja geografiska områden i centrumets upptagningsområde för distribution via ODR. Ni kan gå mot enbart villor eller lägenheter eller båda. Ni kan också välja att distribuera häftena via ADR till t.ex. kundklubbar eller specifika målgrupper. Man kan välja dela ut häftet bara som det är eller förpacka det med bärare mm.

Kopguiden.nu: Här finner konsumenten alla giltiga kuponger för utskrift. Dessutom kan besökaren få kupongen skickad till mobilen via MMS. Givetvis får ni även en länk till era kuponger som ni kan ha på er hemsida.

Köpguiden Mobile: En specialanpassad sajt för mobiltelefoner där konsumenten finner kupongerna, kan sortera dem på avstånd till butik, få karta och färdbeskrivning. Den digitala kupongen visas sedan i kassan.