beställare

konsument

LangErfarenhet

"Våra kuponghäften är ett perfekt sätt att locka kunder till ditt centrum som väl på plats handlar. Ett bevis på detta är de 70-tal köpcentrum som om och om köper våra tjänster och dit vi varje månad guidar 10 000-tals köpglada kunder. Det är något vi gjort i många år! "

Hans Andersson,
VD
image

Vi är experter på att locka köpande kunder!

Köpguiden är fullservicebyrån när det gäller action marketing event med fokus på kuponghäften. Med passionerade medarbetare, snyggt framtaget annonsmaterial, proffsigt profilerade värdar och värdinnor och ett väl utarbetat koncept har vi skapat en kommunikationsform som varje månad genererar 10 000-tals köpande konsumenter till våra kunder runt om i Sverige. Tack vare att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller utveckling och effektivisering samt pressar priserna hos våra leverantörer så kan vi erbjuda mycket höga resultat till låga kostnader.

Hur allting började…

Köpguiden grundades 2002 av Hans Andersson och Peter Ahlm. Peter Ahlm startade på 80-talet bland annat Gula Tidningen i Sverige som vände på begreppen och skapade en annonsprodukt som konsumenten till och med var villig att betala för att få. Hans Andersson, som tidigare själv ansvarade för företaget Action People Stockholm, hade en bred kunskap inom action marketing.

Affärsidén var att genomföra marknadsföringsevent där flera annonsörer från detaljhandeln kunde delta tillsammans och på så sätt dela på kostnaderna. Syftet var att guida konsumenter till de deltagande butikerna och restaurangerna som handlade när de väl var på plats.

Tillsammans skapade de ett koncept, som trots dagens enorma mediebrus, bröt igenom och gav bra resultat till annonsörerna – detta dessutom till en låg kostnad.

Metoderna har utvecklats ytterligare genom åren och idag är Köpguidens koncept ett av få media som direkt ger höga mätbara resultat och där många butiker och restauranger kan räkna hem kostnaderna direkt!

Vår erfarenhet – din trygghet

Hans Andersson – Ägare och VD
Hans ser till att hela verksamheten fungerar som den ska och har även kundansvar för det flesta kunderna.

 

Christian Majström – Layoutansvarig
Christian ser till att alla våra häften får snyggt designade kuponger samt att de kommer iväg till tryck i tid. Christian började hos oss 2007.

 

 

Aron Bergsten – Traffic och utdelning
Aron började som utdelare 2009 och är idag utdelningsansvarig och hjälper till att ringa in erbjudanden.

Cecilia Sandström – Personalkoordinator
Cecilia arbetar med att rekrytera ny personal samt att förse våra event med personal. Hon kommer närmast från Action People, som är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom Action Marketing. Där har hon arbetat med bland annat rekrytering, urval, utbildning och coachning inför rikstäckande, kundunika event och uppdrag.

Linda Niss
Linda, som närmast kommer från en Projektledarroll, också hon på Action People, stärker upp Köpguiden som Kundansvarig Projektledare. På Action People har Linda drivit kundprojekt alltifrån event hos den enskilde ICA-handlaren till att genomföra Roadshows i hela Sverige för Lantmännen samt rikstäckande butiksevent för bland andra Lindt Choklad, OLW, Tidsam och Telia.

Stefan Nygren
Stefan har mångårig erfarenhet  av centrumutveckling, marknadsföring, projektledning och försäljning. Stefan är också aktiv i nätverket Sveriges Centrumutvecklare, där han sitter med i styrelsen. Stefan förstärker organisationen i rollen som Key Account Manager och Senior Adviser.

 

 

 

Våra värdar och värdinnor
Våra viktigaste medarbetare är våra värdar och värdinnor. Vi har idag ett 50-tal duktiga medarbetare i Sverige som förser konsumenterna med miljontals häften per år!